Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Black Stone Cherry tagjai még tavaly nyáron döntötték el, hogy feldolgozzák Tina Turner 'What's Love Got To Do With It' című slágerét, ami eredetileg a banda ősszel megjelenő albumán szerepelt volna bónuszdalként, az énekesnő halála miatt azonban már most közzétették, a bevételeket pedig családon belüli erőszakok áldozatait segítő szervezeteknek ajánlják fel. A Black Stone Cherry 'Screamin' At The Sky' című nyolcadik albuma szeptember 29-én jelenik meg.
 

A zenekar frontembere, Chris Robertson egy videóüzenetben mesélt a rajongóknak a feldolgozás megszületéséről: "nagyjából egy évvel ezelőtt a londoni Hard Rock Hotelben készültünk a Live From The Royal Albert Hall… Y'All kiadványunk premierjére, amikor egyszer csak megszólalt egy dal. John-Fred (John Fred Young, a banda dobosa) ránézett Ben-re és Steve-re (Ben Walls gitáros és Steve Jewell Jr. basszusgitáros) és felvetette, hogy mi lenne, ha feldolgoznánk ezt a számot, mert szerinte tök jól hangzana az én hangommal. Ahogy elkezdtük a következő turnénkat, a buszon nekiálltunk összerakni a saját verziónkat. Ez a bizonyos dal a What's Love Got To Do With It volt a legendás Tina Turner-től. Eredetileg bónuszdalnak szántuk a hamarosan megjelenő lemezünkre, de mivel Tina sajnos időközben elhunyt, úgy döntöttünk, már most megosztjuk veletek a feldolgozásunkat, hogy ezzel tisztelegjünk az emléke előtt, a bevételek ránk eső részével pedig családon belüli erőszak ellen küzdő szervezeteket támogassunk. Tudjuk, hogy Tina személyesen is érintett volt ebben és mindig is a szívügyének tekintette ezt a harcot. Reméljük, tetszeni fog nektek a mi verziónk!"