Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Továbbra is teljes útlezárás a 6-os számú főúton.  Baleset történt 2023. augusztus 4-én 17 óra után röviddel a 6-os számú főút 95-ös kilométerszelvényében Dunaföldvár térségében.

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze ismeretlen módon. Több ember a helyszínen életét vesztette, több ember a roncsokba szorult. 17 óra 15 perctől teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat az M6-os autópályára terelik, dél felől a Paks Északi, míg Budapest irányából a Dunaföldvári csomópontnál lehet fel ill. lehajtani.


Egy kamion és egy személyautó ütközött össze, egy ember meghalt. Baleset történt  augusztus 4-én 17 óra után röviddel a 6-os számú főút 95-ös kilométerszelvényében Dunaföldvár térségében. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze ismeretlen módon.

Egy ember a helyszínen életét vesztette, több ember a roncsokba szorult.

17 óra 15 perctől teljes útlezárás van érvényben. A forgalmat az M6-os autópályára terelik, dél felől a Paks Északi, míg Budapest irányából a Dunaföldvári csomópontnál.