Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A napokban tette közzé Fadd honlapja az üdülőterületek rendjével kapcsolatos tájékoztatót a 2023-as évre.

Szemétszállítás

A szemétszállítást az Alisca Terra Regionális Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. végzi az üdülőterületeken április 1. és október 31. között hétfőn, szezonon kívül november 1. és március 31. között szintén hétfői napokon. A kommunális hulladék elszállítása a szolgáltató által biztosított piros, felirattal ellátott zsákokban történik. A zsákokat a szállítás napján reggel 6 óráig az ingatlan elé, bekötözve kell kihelyezni.

A zöldhulladék-gyűjtő járat áprilistól novemberig rendszeresen, járatszerűen közlekedik. A gyűjtési napok április 12., május 10., június 14., július 12., augusztus 9., szeptember 13., október 11., november 8.

Az üdülőterületeken is házhoz megy a szelektív gyűjtés. Gyűjtési napok március 22., április 26., május 24., június 28., július 26., augusztus 23., szeptember 17., október 25., november 22., december 27.

Hulladékudvar

A hulladékudvar szolgáltatásai térítésmentesek a helyi, lakossági eredetű és mennyiségű hulladékra vonatkozóan. A helyben lakást az érvényes lakcímkártya felmutatásával kell igazolni és be kell mutatni az utolsó hulladékszállítási számla befizetését igazoló bizonylatot is.

További és részletest tájékoztatást a fadd.hu honlapon érhetnek el az érdeklődők.