A Bezerédj utcában is intézheted az ügyeidet. Új Kormányablakot avattak fel Szekszárdon július 8-án ünnepélyes keretek között.

„Most tízesztendős az új kormányhivatali rendszer, amelyhez a teljes közigazgatási terület megújításának érdekében fogott neki a kormányzat 2011-ben.”

– emlékezett György István területi közigazgatásért felelős államtitkár a csütörtöki eseményen.

Boimetrikus ügyfélkapcsolati végpontok és kioszkok

A nyár folyamán boimetrikus ügyfélkapcsolati végpontokat alakítanak ki, ahol eleve elektronikusan kezdeményezheted az ügyintézést.

A mesterséges intelligenciával támogatott ügyfélpontok, a kioszkok, ahol személyes közreműködés nélkül, napi 24 órában intézheted ügyeidet, év végétől állnak majd munkába.

Az elmúlt tíz évben beigazolódott, hogy az állampolgárok számára kedvező módon működhet az úgynevezett egyablakos hivatali ügyintézés. A kormányablakok mára a közigazgatás iránti bizalom jelképeivé váltak”

– hangsúlyozta az eseményen Horváth István, a terület országgyűlési képviselője.

A megnyitó után az új létesítmény már meg is nyitotta kapuit és fogadta első ügyfeleit.

A nemzeti színű szalagot dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, dr. Domokos Péter kormányablakokért felelős miniszteri biztos, Horváth István országgyűlési képviselő, dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, dr. Lehőcz Regina főigazgató és dr. Ugodi Andrea, a Szekszárdi Járási Hivatal vezetője vágta át.

A Bezerédj utca 1. szám alatt nyílt kormányablak nyitvatartási ideje:

Hétfő 8:00-16:00

Kedd 8:00-16:00

Szerda 8:00-16:00

Csütörtök 8:00-16:00

Péntek 8:00-12:00

Szombat Zárva