Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megérkezett Bebe Rexha izgalmas újdonsága, a „Heart Wants What It Wants”!

Az albán származású énekesnő-dalszerző tarolt 2022-ben: David Guetta-val közös Eiffel 65 feldolgozása, az „I’m Good (Blue)” töretlenül pörög a slágerlisták és a legnépszerűbb zenei platformok élén, és már közel egymilliárd lejátszást ért el megjelenése óta. A népszerűségét azonban nem csak a tavaly elért sikereinek köszönheti, hanem például a David Guetta-val, Nicki Minaj-zsal és Afrojack-kel közös „Hey Mama”-nak, amely másfél milliárd YouTube megtekintésnél jár, vagy a Martin Garrix-szel való együttműködésnek, az „In The Name Of Love”-nak, amely szintén átlépte az egymilliárdos nézettséget!

 

A többszörös platinalemezes popdíva továbbra is megállíthatatlan! Idén megjelenő lemezének inspirációját a hetvenes évekbeli stílusjegyek adják, melyeket egészen új, modern köntösbe bújtattak az alkotók. Bebe egyedi, karcos hangján az önszeretetről és önelfogadásról énekel, a kiadvány pedig életének különböző szakaszait öleli fel.