Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Grammy-jelölt, úttörő DJ/producer, Robin Schulz és a közkedvelt amerikai előadó, Oliver Tree most először dolgozott együtt.

A „Miss You” című felvétel egy keserű és dühös szakításról szól, a páros azonban gondoskodott róla, hogy a house-os, dance-es hangzás kellő lendületet adjon a hajnalig tartó bulizáshoz. A track megjelenése óta elképesztő népszerűségnek örvend, jelenleg a Spotify #11 legtöbbet lejátszott dala és #6 a Shazam nemzetközi keresési listáján.

 

Schulz mára az elektronikus zene egyik legnagyobb előadójának számít. Olyan banger slágerei vannak, mint a „Sugar”, amely már 2 milliárd feletti összesített streamet gyűjtött össze, vagy a nyáron kiadott, Justin Quilles-szel közös '”AEIOU”, amely igazi közönségkedvenc.

 

Olivier Tree a mai zenei világ egyik legnagyobb egyéniségeként tűnt fel a színen. Az énekes, producer, humorista, író és rendező a pop és alternatív határán alkot, egy igazi polihisztor és entertainer.

 

A „Miss You”-hoz készült videóklip is az amerikai művész rendezésében jelent meg. Eklektikus stílusához hűen a kisfilm egy igazán humoros, szatirikus alkotás lett.