Fonyódról is átevezhetünk a Balatonon ezen a nyáron.  A hétvégén Zamárdi ad otthont az első Balaton átevezésnek. Augusztus végén Fonyódon immáron a tizediket rendezik. A hagyományosnak mondható átevezésre jövő héttől online lehet regisztrálni.

Mindig vannak szekszárdiak

A különböző hajóosztályokon belül férfi-női kategóriákat különítenek el, és hirdetnek majd abszolút győztest is. A résztvevőket chipes időmérővel látják majd el, és biztonságukról is gondoskodnak. Az augusztus 28.-ra tervezett esemény esőnapja 29.-e, ám ha az időjárás nem teremti meg a kedvező feltételeket, a kiírt időponthoz képest a következő két szeptemberi hétvégére még fenntartják a rendezők a lehetőséget. Városunkból baráti csapatok mindig indulnak.

Indul a nevezés a jövő héten

Nevezni jövő hét közepétől lehet kizárólag online, augusztus 15-ig, a helyszínen nem lesz rá lehetőség. A szervezők 500 hajóegységben szabályozták be a létszámot, amely akár 1500 résztvevőt is jelenthet. A helyszín a korábbi években is megszokott kutyás strand lesz, amely a X. Balaton–Átevezés idején is nyitva tart a kutyások számára.