Halálos baleset történt 4-én Nagykónyi térségében. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy Peugeot közlekedett a 651-es úton a 61-es főút irányába. A jármű vezetője a kereszteződésben levő STOP tábla jelzése ellenére kihajtott a 61-es főúton közlekedő terepjáró elé, és a két gépkocsi összeütközött. A balesetben a Peugeot vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A Peugeot utasa és a terepjáró vezetője az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült.

Váralján is baleset, könnyű sérülés

Sérüléses baleset történt 4-én Váralja térségében. Egy Volvo típusú személygépkocsi vezetője közlekedett Bonyhád irányából Szászvár irányába, amikor áttért a bal oldali forgalmi sávba és nekiütközött a szemben közlekedő autó bal elejének. A balesetben a Volvo sofőrje és utasa is könnyű sérüléseket szenvedett.

Nem vette észre, hogy előzik

Egy tolnai férfi közlekedett 5-én a délutáni órákban a város egyik utcájában. Egy kerékpár előzésébe kezdett, azonban nem észlelte, hogy járműve előzését egy segédmotoros megkezdte.

A motor vezetője, hogy az ütközést elkerülje, elrántotta a kormányt, a bal oldali útpadkára hajtott, azonban elvesztette uralmát a járműve felett, és elesett. A segédmotoros az elsődleges információk szerint könnyebben megsérült.