Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület 2023. március 26-án, figyelemfelkeltő rendezvényt szervez az Autizmus Világnap közeledtével az autista embertársaink és családjaik megértésével, elfogadásával és támogatásukkal kapcsolatosan. A már hagyománynak számító rendezvényen gyermekek és felnőttek számára zenés-táncos műsorokat szerveznek, valamint tájékoztató előadásokat és beszélgetéseket az autizmusról.

„Nagy izgalommal várjuk, mert ez egy szívünk csücske rendezvény volt, ugyanis azok az emberek, akik eljöttek szép számmal a korábbi években, hatalmas nagy lelki erőt adtak a pénzügyi támogatásuk mellett az érintett családoknak, mert ezzel a megmozdulással mutatták meg nekünk, hogy nem hagynak minket magunkra és ezért ez tényleg egy hatalmas pozitívum volt mindannyiunknak.” – mondja Vizdár-Lőczi Gizella, az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület vezetőségi tagja.

Ha valaki nem tud eljönni a rendezvényre, de szeretné támogatni az Esőmanók Egyesület tevékenységét, céltörekvéseit, annak lehetősége van Virtuális Teljesítésre nevezni, vagy csak támogatói pólót online előrendelni, fizetni és ezzel támogatást adni.

Aki nevez a versenyre, március 26-án, a Garay téren várják 10:00 órakor.