2 hét

A hazai zenekedvelőket Dánielfy Gergő (1997) egyedi hangja és stílusa mindig különleges utazásra csábítja. Legyen szó egy érzelmes balladáról, mint mondjuk az Azt mondtad című számról (személyes kedvencem) vagy a legújabb daláról, a Mammamiáról, ami egy heves, tüzes dallamvilágot képvisel.

A dalhoz tartozó klip megjelenését követően csupa pozitív kommentet kapott az énekes. Meghallgatva az ember automatikusan jobb kedvre derül és a nap folyamán többször is dúdolni kezdi magában a fülbemászó dallamot. A slágergyanús dal a boldogságkeresésről (felicitá) szól. Alapját a gyermeki én érzéseiből merítette. A Dehir.hu oldalán olvasható nyilatkozatából kiderül, hogy eredetileg Berlinbe tervezték a klip forgatását, végül spontán, az adott pillanatra bízták magukat és így született meg a tipikus magyar vidéket (birkanyájjal) bemutató klip. A képvilágával egyfajta időutazáson vehetünk részt, valószínű sokan nosztalgiával tekintenek a klipben feltűnő ikonikus járművekre, a Trabantra és Camping bicikre is. Az már csak a hab volt a tortán, hogy az autó rendszámában merő véletlenből visszaköszönt a dalban szereplő "apa pici fia" utalás.

Tavaszi turnéjuk – mely az Egyszer egy élet munkája lesz minden címet kapta- hétvégi helyszíne az A38 Hajó lesz. A nyári fesztiválszezonban több helyen is lehet majd találkozni a csapattal, például a Campus és a Rippl-Rónai Fesztiválon. Olyan fülbemászó slágerek fűzödnek még a művész nevéhez, mint pédául az Elmegyek elmegyek, a Násztánc, a Megbántam (Lotfi Begi x Rácz Gergő) vagy az Éljük át.