Mindjárt jönnek a részletek, de előtte egy balesetről is beszámolunk, mely a Búzavirág utcában történt. Január 22-én Szekszárdon. Egy autós a Pollack Mihály utca irányába közlekedett, de nem tartott megfelelő követési távolságot és az előtte haladónak ütközött.

Négy ittas vezetővel szemben intézkedtek 

A járőrök további öt olyan sofőrt is kiszűrtek a forgalomból, akik egyáltalán, vagy eltiltás miatt jelenleg nem rendelkeznek vezetői engedéllyel. 
Az engedély nélkül vezetők közül négy főt őrizetbe vettek, míg az ötödiket bíróság elé állították.  A Tamásiban igazoltatott ozorai férfi korábban vezetéstől eltiltás hatálya alatt állt. Mint elmondta, az utánképzése folyamatban van, nem is szokott vezetni. Most csak azért tett kivételt, mert nagyon fájt a foga és orvoshoz indult. 

„Kollégáink a szabályszegő sofőrt elvitték a rendelőintézetbe, majd fogászati ellátását követően bíróság elé állították”

– szól a rendőrségi közlemény. Az engedély nélküli vezetés miatt 190 ezer forint pénzbírságot és 3 hónap vezetéstől eltiltást szabott ki a bíró.
Az egyenruhások öt főt igazoltattak, akik ellen körözés volt érvényben. Két esetben meg nem fizetett bírság, további két esetben eltűnés miatt keresték őket. Egy férfit több hatóság is körözött, őt bűnügyi őrizetbe vették.