A díjazott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres biztonsági őre, aki polgárőrként is tevékenykedik. De rajta kívül számos segítőnek mondtak köszönetet és adták át a méltán megjárt elismeréseket. Ünnepséget tartottak az Országos Rendőr-főkapitányságon, ahol többek között a kiemelkedő tevékenységet nyújtó polgárőröket jutalmazták.


Magyarkesziben óvja a biztonságos mindennapokat

A Tamási Rendőrkapitányságon fegyveres biztonsági őrként dolgozó Váradi Balázs  Magyarkesziben polgárőrként is tevékenykedik, az egyik legrangosabb kitüntetést vehette át  dr. Rétvári Bencétől és dr. Túrós Andrástól. 


További elismerések

A rendőrséggel szorosan együttműködő Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke, Széles János belügyminiszteri elismerésben részesült a hosszú éveken át végzett kiemelkedő szakmai munkájáért. Az Év Polgárőre elismerést Kelemen Ferenc, a Kakasdi Polgárőr Egyesület elnöke, míg az Év Polgárőr Egyesülete kitüntető címet a Pálfai Polgárőr Egyesület érdemelte ki. Az Év Polgárőr pedagógusa a Naki Polgárőr Egyesület elnöke, Szentgyörgyi Zsolt lett.
Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője kiemelkedő tevékenysége elismeréseként jutalomban részesítette dr. Szilák Mihályt az Országos Polgárőr Szövetség Felügyelő Bizottságának elnökhelyettesét, a Tolnai Polgárőrség Közhasznú Egyesület tagját.


A rendezvényen részt vett dr. Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, dr. Túrós András az Országos Polgárőrszövetség elnöke, valamint dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagy személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes is.