Szombaton Szekszárd adott otthont az U14-es bajnokság soron következő fordulójának, ahol a KSC az NKA Péccsel mérkőzött. Harsányi Mária és Szabóné Kovács Andrea csapata a gyenge első negyedének köszönhetően ezúttal sajnos öt pontos vereséget szenvedett. A másik, Győr elleni találkozó később kerül megrendezésre.

“Szombaton játszottuk a harmadik fordulóból a pécsiek ellen a visszavágó mérkőzésünket, amit borzasztó gyenge játékkal öt ponttal elbuktunk. A másik meccsünk a Győr ellen lett volna, de ez az időpont egyeztetések miatt most elmaradt. Ezt majd valamikor le kell játszani, de hol és mikor, nem tudom még.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – NKA PÉCS/A 58-63 (8-20, 16-17, 13-9, 21-17)

SZEKSZÁRD: Hencsik 28/3, Ogunson-Bonnyai, Schiefer, Szabó, Varga. Csere: Pomsár 12, Kófiás 8, Horváth 4, Pozsonyi 4, Csapó 2, Makovics. Edző: Harsányi Mária, Szabóné Kovács Andrea.

“Roppant rosszul kezdtük a mérkőzést: gyengén védekeztünk, támadásban pontatlanok voltunk, rossz döntéseket hoztunk, és a küzdésünk is kritikán aluli volt. A Pécs kőkeményen védekezett, és lendületes, gyors kosárlabdát játszott. Sajnos itt eldőlt a mérkőzés. A másik három negyedben kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, de végig a vendégek vezettek, az ő akaratuk érvényesült a pályán. Mikor közelebb kerültünk hozzájuk, alapvető hibákat csináltunk, és büntettek minket. Megérdemelten nyertek a pécsiek, visszavágva így az első fölényes győzelmünkre. A negyedik negyed küzdésével voltam csupán elégedett, de minden játékosom ma mélyen tudása alatt szerepelt. Rossz volt nézni, és hihetetlen, hogy a sok tanultból csak ennyit tudtak előadni a pályán. Sokat, keményen és precízen kell dolgozni, illetve küzdeni, hogy ne vesztesen jöjjünk le a pályáról.”

 

Kép: kscszekszard.hu