Személyi sérüléses baleset történt 2022. szeptember 13-án 15 óra 53 perc körüli időben. Egy nő közlekedett az általa vezetett Opellel a 6-os főút 142-es kilométerszelvénye közelében a négysávos útszakasz belső sávjában Bonyhád irányába.

A jármű vezetője kisorolt a külső sávba, majd egy hirtelen kormánymozdulattal a dupla záróvonal ellenére meg akart fordulni a főúton, azonban nem észlelte a belső forgalmi sávban, a vele azonos irányban közlekedő Suzukit, és a két kocsi összeütközött.

A balesetben a Suzuki vezetője és utasai, valamint az Opel vezetője könnyebben, míg utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült meg. 

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.


Személyi sérüléses baleset történt .

Az eddigi adatok szerint két autó ütközött össze ismeretlen körülmények között a 6-os főút, 142-es kilométerszelvénye közelében, Szekszárd térségében. A balesetben több megsérültek.


A roncsok és a törmelékek a teljes utat elfoglalják, ezért a 6-os főút érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták. Kerülni a régi 6-os úton – a Szekszárd Bor utca felé –  lehet mindkét irányból.