Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az angol énekes-dalszerző, Zayn Malik nevét a One Direction fiúzenekarnak (2010 X-faktor) köszönhetően ismerhetik a legtöbben. S bár a csapattal hatalmas sikereket értek el, Malik 2015-ben kilépett és a fókuszt szólókarrierje beindítására helyezte. Első brit férfi előadóként az 1. helyen debütált dala és albuma (Mind of Mine) is az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban egyaránt. Az énekes nevéhez olyan slágerek köthetőek, mint például a Love Like This, a Pillowtalk, a Dusk Till Dawn (ft. Sia), a What I Am vagy az I Don't Wanna Live Forever (ft. Taylor Swift).

Nyolc év kihagyás után (május 17-én) egy londoni fellépésen, az O2 Sheperd's Bush Empire koncerttermében találkozhatnak majd vele a rajongók. Az időzítés nem véletlen, hisz a koncert jó alkalomként szolgál a néhány nappal korábban megjelenő 4. albumának, a Room Under the Stairs-nek a promotálására- tudhatjuk meg a MUSICDAILY írásából. Az énekes az új lemezét több éven keresztül írta vidéki birtokán, melynek az alapja egy mély, személyes önmegfigyelés volt, elmondása szerint pont ettől lett nyers és őszinte. Célja az volt, hogy a rajongók az emberi oldalára -vágyak, félelemek- is bepillantást nyerjenek és ezáltal kapcsolódni tudjanak egymáshoz – olvasható a Rolling Stone cikkében.

A koncert iránt érdeklődők az új album előrendelésével elsőbbséget élveznek a jegyvásárlást illetően, hisz a helyszín befogadóképessége csupán 2000 fő, így a fanoknak szemfülesnek kell lenniük!