Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy 77 éves helyi lakos a 6-os főúton Kakasd belterületén a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen akart átkelni 12-én. A neki jobbról Szekszárd felől érkező kisteherautó vezetője megállt a zebra előtt, és átengedte a gyalogost. A Bonyhád felől érkező autós – feltehetően figyelmetlensége miatt – nem állt meg, és a gyalogos-átkelőhelyen fékezés nélkül elütötte az asszonyt. 

A  balesetben a 77 éves gyalogos az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült.

Sok gondot okoz a figyelmetlenség

Az egyik anyagi káros balesetben egy kisteherautó vezetője nekiment egy tolató kamionnak. Egy másik alkalommal ismeretlen autós az egyik Tamásban levő üzlet parkolójában nekiütközött egy másik kocsinak, majd ahelyett, hogy az ott álló másik jármű sofőrjével beszélt volna, hátramenetbe kapcsolt, és elhajtott.

Újabb sofőr, aki elhajtott a helyszínről

Szintén ismeretlen autós okozott balesetet az 56-os főúton Szekszárd külterületén is.  A jármű vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot, és nekiütközött az út szélén álló piros kisteherautó bal oldali visszapillantó tükrének, majd megállás nélkül elhajtott.