Ennyit gyűjtöttetek a Szekszárdi Kutyamenhelynek. A szervezet által közzétett fotók tanúsága szerint kicsik és nagyok egyaránt töltötték a bevásárlókocsikat. Konzerv, kutyaszalámi, minden ami a négylábúak mindennapjait teszi biztonságossá.

"Számunkra is elképesztő az a szám, amit leírhatunk a múlt hétvégi adománygyűjtés után:
1873kg KUTYAELEDELT kaptunk ÖSSZESEN Tőletek!!!"


Látogass el a Szekszárdi Állatmenhelyre. Hidd el, létezik első látásra szerelem. Szinte garantált, hogy valamelyik kutya általad találja meg szereti gazdáját.

Ha valaki négylábú hűséges társát keresi, első gondolata legyen a Szekszárd határában található menhely. Fiáth Szilvia, a menhely vezetője sok információt oszt meg közösségi felületükön.

Fáradtan, de törve nem

„Tavaly ősztől heroikus küzdelmet folytattunk azért, hogy a kutyamenhelyen gondozott kutyák megkapják a megfelelő ellátást. Az éppen munkaképes kollégák hetente 6-7 napot dolgoztak. Ezúton is köszönöm a kollégáimnak, hogy becsülettel és erőn felül dolgoztak, próbáltak minden nehéz helyzetet megoldani.”

Betegségek, elköltözés, karantén. Az elmúlt időszak próbára tette a maroknyi kis csapatot, akik időt és energiát nem kímélve fogadják és gyakran fogják be a nehéz sorsú állatokat. Kutya, cica, volt más „minden”.

KÖZÖSSÉGI élmény

Az elmúlt időszakban – a járvány helyzetet megelőzően – iskolai csoportok, cégek, baráti társaságok segítettek a mindennapokban. Volt, hogy kutyaházat festettek, takarítottak, mindez az ott dolgozóknak nagy segítség.

A SZEKSZÁRDI KUTYAMENHELY A LÁTOGATÓK ÉS SÉTÁLTATÓK SZÁMÁRA VÁRHATÓAN JÚNIUS KÖZEPÉN TUD KINYITNI.

Most zajlik a gyűjtés

Május 15-16-án 10:00 és 16:00 óra között a szekszárdi a buszpályaudvar melletti áruház területén adományokat gyűjtenek a Szekszárdi Kutyamenhely védenceinek. 


Neked van cicád, aminek gazdit keresel?

Akkor a menhely egyik posztja éppen neked szól. Meg azoknak, akiknél van kiscica, de otthon már nem tudnak helyet biztosítani nekik.  Akinél született kiscica, és szeretne gazdát találni neki, jelentkezzen nálunk fényképekkel, telefonszámmal üzenetben a Szekszárdi Kutyamenhely oldalán.  


A segítség folyamatosan kell

Segítség minden téren elkel. Több, mint 200 kutya ad rengeteg feladatot. Hogy éppen mire van szüksége Szilviéknek, azt rendszeresen közzéteszik a Szekszárdi Kutyamenhely közösségi oldalán. Ugyanitt megtalálhatod azon állatok fotóját, akik szereti gazdira vágynak.