Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dave Grohl 1990-1994. között volt a Nirvana dobosa, egy friss interjúban pedig felidézte egy kiadó képviselőjével való találkozásukat, amelyen Kurt Cobain kijelentette, hogy ők lesznek a világ legnagyobb zenekara.
"Több olyan kiadó embereivel is találkoztunk, akik szerződtették volna a bandát. Az egyik ilyen alkalommal éppen egy puccos New York-i irodában ültünk, a kiadó képviselője pedig megkérdezte, hogy mik a céljaink. Kurt erre azt felelte, hogy mi leszünk a legnagyobb zenekar a világon. Azt hittem, csak viccel. Gondoljunk csak bele, hogy kik voltak a menő előadók akkoriban: a Wilson Phillips, Mariah Carey, Michael Bolton… elképzelhetetlennek tűnt, hogy a Nirvana labdába rúghasson mellettük, de Kurt dalai annyira jók voltak, hogy több millió ember megszerette őket. Igaz, hogy végül emiatt kerültünk be egy olyan skatulyába, amiből nagyon nehéz volt kitörni, de tudom, hogy ezek a számok a mai napig nagyon sokat jelentenek a rajongóknak."