Kezdőlap ALISCA Alisca - Kultúra

A nagy visszatérés – Kávé, Bor és Pálinka Fesztivál

Ami tavaly elmaradt azt most bepótolják. A hosszú bezártság után, július 16-án, Pakson a Sárgödör téren újra találkozhatunk a barátokkal egy finom bor mellett és közben élvezhetjük az igazi fesztiválhangulatot.

A Kávé-, Bor- és Pálinka Fesztivál országosan is egyedülálló, mivel egy rendezvényben egyesítették ezt a három – a gasztro kultúrában közkedvelt – italt. Valójában a program az Iván napi hagyományokhoz kapcsolódik, ahol egy igazi gasztronómiai utazás vár a vendégekre. A minőségi ételek és italok mellett, helyi kézművesek és helyi termelők árulják termékeiket, jelen vannak többek között fazekasok, ékszerkészítők és sajtkészítők is. Országosan elismert előadók mellett, bemutatkoznak a helyi tehetségek. Ehhez most is a legmodernebb hang-, fény- és színpadtechnikát biztosítják. Az igazi fesztivál élményhez hozzájárul a borász sétány, a pálinka házak, a kávé terasz és a gyerek sziget is, ahol a fiatalabb fesztiválozók is jól érezhetik magukat.

"A jelenleg érvényes kormányhatározat szerint zenés-táncos rendezvény látogatása, védettségi igazolvánnyal lehetséges. Amennyiben a rendezvényig ez változik, mi is változtatjuk a beléptetés szabályát." – mondták a szervezők.