0:00
/
Ajándékcsomaggal lepte meg az önkormányzat az elsős diákokat

Ma kezdődött el országszerte a 2021/2022-es tanév. Szekszárdon is visszatértek a diákok minden iskolába.

Új diáksereg

A legnagyobb izgalmat az első osztályosok élték meg, hiszen rengeteg apróság ma kezdte az iskolát. A Dienes Valéria Általános Iskola elsős osztályaiban is lelkes hangulat uralkodott reggel, hiszen amellett, hogy a gyerekek új közösségbe kerültek, meglepetés is várta őket.

A csomag tartalma

A tanévkezdés alkalmából Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata hasznos ajándékokkal lepte meg az elsős diákokat. A csomag egy tornazsákot, tolltartót, hegyezőt, radírt, színes ceruzákat és zsírkrétákat tartalmaz. A tanévkezdő ajándékokat Gyurkovics János alpolgármester adta át a Dienes elsőseinek.

Nagy volt az öröm

A gyerekek nagyon örültek az új dolgoknak, többen azt mondták, használni is fogják őket. Gyurkovics János úgy fogalmazott, hogy szerinte ez egy kicsi, de hasznos csomag, ami egészen biztosan jól fog jönni a tanév során.

Beruházás várható

A Dienes Valéria Általános Iskolára jelenleg azért vetül nagyobb fény városunk iskolái közül, mert a Baka István Általános Iskola után most ez lesz az az intézmény, ami energetikai korszerűsítésen fog átesni.