Gemenc dombjain kerekeztek

Immár hatodik alkalommal került megrendezésre a Gemenc Töltés Kerékpáros Túra. A Szekszárdi Kerékpáros S.E. csapatának az idei verseny sikerült a legjobban.

Rövid távon Steig Benjamin ért első helyen a célba.

A hosszú távú versenyen Topán Máté szerezte meg az első helyet, Straubinger Balázs mezőnyhajrával a második, csapattársa Takács Péter pedig a harmadik helyen zárt. A dobogót megtöltötték a Szekszárdi Kerékpáros S.E. versenyzői.

Szomorú Fanni a hosszútávon a lányok között a harmadik helyen zárt.

A Balaton mellett is hajtottak

Augusztus 28-án az Adria Balaton Bicycle Race kritérium versenyen álltak rajthoz a csapatból hárman nem eredménytelenül. Mindhárman dobogóra léphettek.

Szomorú Fanninak ez volt az első kritérium versenye, ahonnan máris egy ezüstéremmel térhetett haza.

"Az első pár körben vezettem majd a mögöttem lévő lány megelőzött. Egy darabig tudtam vele menni, de az egyik kanyarba, ami szerintem elég veszélyes kanyar volt el tudott menni és már nem tudtam megfogni. Nagyon jó kis verseny volt és őszintén megmondom nagyon kellett figyelni és koncentrálni, így nagyon fárasztó is volt."

– emlékezett vissza a versenyre Fanni, aki végig szurkolta a csapattársainak is a versenyt.

Szabó Máté a nagy mezőnyből élete első kritérium versenyén a 3. helyen zárt, Takács Péternek pedig szintén sikerült a bronzérmet megszereznie.

Képek: Szekszárdi Kerékpáros S.E.