Bátorság, lazaság vagy felelőtlenség? Vagy minden egybegyúrva ha valaki alkohol fogyasztása után ragad kormányt? Egy biztos, megváltoznak a reakcióidők…a minden. Melegágya a tragédiának!

Ezúttal is jelzett a szonda

Egy 37 éves bonyhádi férfi közlekedett furgonnal Bonyhád irányából Bátaszék irányába és hátulról nekiütközött az előtte, vele azonos irányban közlekedő, de forgalmi okból lassító kocsinak. 

A sofőrnél a szonda pozitív értéket mutatott, az is kiderült, hogy nem rendelkezik B kategóriás vezetői engedéllyel. 

A férfit előállították mintavételre, vele szemben büntetőeljárás indult.

Törnek az autók sorra

Egy nap alatt hat anyagi káros baleset történt megyénkben. Változatos okokból következtek be a balesetek, előfordult a kikerülés, előzés szabályainak megsértése, követési távolság be nem tartása, egy esetben pedig – elmondása szerint – elaludt a sofőr.

Az elalvás nagyon sok gondot okoz az utakon 

Május 11-én 7 óra 50 perc körüli időben, az M6-os autópályáról. Egy 41 éves szerb férfi közlekedett egy tehergépkocsiból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel  Pécs irányából Budapest irányába a haladó forgalmi sávban.

A 122-es kilométerszelvénybe érve elmondása szerint elaludt, elveszítette uralmát a járműve felett. Letért a jobboldali leállósávba, majd a szalagkorlátnak ütközött amelyet átszakított.

Onnan a betonozott vízelvezető árokba hajtott, majd visszatért a leállósávba, ahol megállt.