Mandatory Credit: Photo by MediaPunch/REX/Shutterstock (10053106d) Christina Ricci Lifetime Winter Movies Mixer, Los Angeles, USA - 09 Jan 2019

Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt a színésznő, hogy második gyermekét várja. Már az is kiderült, ki az apja Christina Ricci második babájának.

Tavaly júliusban adta be a válópert Christina Ricci arra hivatkozva, hogy a pandémia alatt férje, a filmrpoducer James Heerdegen bántalmazta és terrorizálta őt. A színésznő most egészen más miatt ült a monitor elé: egy ultrahangos felvételt osztott meg, amelyből kiderül, hogy úton van a második gyermeke.

Exével már van egy hétéves kisfia, Freddie, ám második gyermekének apja nem Heerdegen, hanem a színésznő új párja. A friss bejegyzése arról árulkodik, hogy új kedvese a fodrász Mark Hampton, aki szintén megosztott egy fotósorozatot a babáról, a posztjában pontosan ugyanazt írva: „Az élet egyre jobb lesz.”

A Casper és az Addams Family sztárja 2017-ben mesélt arról, hogyan éli meg az anyaságot. Azt mondta, a házasság megmutatja az ember hibáit azáltal, ahogy kezeli a dolgokat, az anyaság pedig arra kényszerít, hogy fénysebességgel nőjön fel. 

„Teljesen más ember vagyok, mint a gyermekem születése előtt”

Ricci egyébként tudatosan óvja kisfiát a médiától, és nagy valószínűséggel ezt teszi majd a második gyermekével is.