A Csata Diáksport Egyesület három csapatos felkészülési tornát rendezett 2021. október 25-én U14, 27-én pedig U12 korosztályban, melyet a Harsányi Mária vezette serdülő KSC egy győzelemmel és egy vereséggel zárta.

“Hétfőn Budapesten, a Csata meghívására két edzőmeccset játszottunk a Zsíros Akadénia és a Csata DSE ellen. Először a Kőbánya ellen léptünk pályára, és bár sok hibával játszottunk, de voltak szép megoldások is, így magabiztos győzelmet arattunk. Sajnos a Csata ellen szinte értékelhetetlen a teljesítményünk, mindeki mélye tudása alatt játszott, rengeteg hibával. Igaz mindössze fél óra pihenőnk volt a két meccs között, de erre a küzdés nélküli játékra akkor sincs magyarázat, átgázolt rajtunk a hazai csapat. Edzéseken sokkal többet és keményebben kell dolgozni, hogy előre tudjunk lépni. Köszönjük a meghívást a Csatának, bízom benne, hogy lányaim tanulnak a hibáikból, és csapatként dolgoznak tovább!”

ZSÍROS AKADÉMIA KŐBÁNYA – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 35-80 

“Közepes teljesítménnyel nyertük a mérkőzést, de mindenki küzdött és igyekezett a hibáit kijavítani.”

CSATA DSE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 80-45

“Mindegyik negyedet elveszítve, sima győzelmet aratott felettünk a fővárosi csapat. Küzdés, akarat nélkül nem lehet játszani. Sok-sok edzés és kemény, precíz munkára van szükség, hogy fejlődjünk.”

Harsányi Mária

Kép: Atomerőmű KSC Szekszárd