Valószínűleg nem ez volt élete ötlete annak a férfinak, aki egészen unortodox módon próbálta becsempészni Indiába az értékes aranyat.

A vámosoknak gyanús lett egy férfi, aki az indiai fővárosban található Indira Gandhi nemzetközi repülőtéren mászkált, és kiderült, hogy mintegy 39 947 dollár (13,9 millió forint) értékű olvasztott aranyat próbált becsempészni az országba, nem is akárhogyan.
A férfit még mindig nem sikerült azonosítani, a jelentések szerint azonban az arany egy részét egy tasakba gyömöszölte, aztán feje búbjára tette, arra pedig felapplikálta parókáját.
Az egyik vámos azonban megosztotta a kellemetlenebb részleteket is: két kapszula alakra hajtogatott tasakot is felfedeztek a csempésznél, pontosabban a végbelében.
A helyi vámhatóság nagy örömünkre megosztotta azt az ominózus felvételt is, amikor leszedik a parókát a csempészről, és a felvételen tökéletesen láthatóvá válik a kopasz kobakra ragasztott, olvasztott aranyat tartalmazó tasak. A másik adag arany felkutatásáról pedig szerencsére nem osztottak meg videót.