Nyílt nap a Spurkerék Modellező Sportegyesületnél

2021.szeptember 19-én 15:00-18:00 óra között interaktív bemutatóval és kipróbálási lehetőséggel várnak minden érdeklődőt a Spurkerék Modellező Sportegyesület szekszárdi pályáján. Gyere Te is és próbáld ki a modelleket, irányítsd őket és élvezd a száguldást!

Az egyesületl

2010 augusztusában alakult azzal a céllal, hogy tagjai megfelelő körülmények között, szervezett kereteken belül tudják űzni ezt a sportot. A klub 13 fővel kezdte meg működését. A kezdetekhez képest a szervezetben tevékenykedők létszáma duplájára növekedett és folyamatosan növekszik, köszönhető ez annak, hogy egyre több bemutató meghívásuk van és ismertségük terjed az egész megyében.

Inkább család, mint egyesület

Az egyesületben nem tagok, sokkal inkább családok vesznek részt, mivel a tagság 14 éves korig teljesen ingyenes. Olyan sportágról beszélünk, ahol a család minden tagja kortól és nemtől függetlenül jól érezheti magát. Minden hónap utolsó vasárnapján a családok összegyűltek a pályán egy közös edzésre, házi versenyre, délben bográcsgulyásra.

Nyílt napok

Az egyesület tevékenységei közé tartozik a rendezvényeken való részvétel. Családi napokon, gyereknapokon, városi rendezvényeken szerepelnek, ahol prezentálják egyesületüket, az érdeklődők megismerhetik, és bemutató autónkon kipróbálhatják ezt a sportot. A meghívásoknak köszönhetően Tolna megye számos városában megfordultak már, és igen nagy sikerrel tartottak bemutatót mind a felnőttek, mind a gyerekek körében.

Verseny szereplések

Mint egyesület, fontos számukra, hogy jelentősebb versenysorozatokon is képviseltessék magukat, és ez által Tolna megyét is. Profi versenyzőik rendre szép eredményeket érnek el és lelkesen oktatják kezdő és junior tagjaikat. A juniorképzésük az egyik leghatékonyabb az országban, hetente több alkalmat biztosítanak a fiatalok számára az egyesület pályáján.

Képek: Spurkerék Modellező Sportegyesület facebook oldal