November 29-én rendezte meg nyílt napját a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar Szekszárdon. A program fantasztikusan sikerült, rengetegen látogattak el az intézménybe.

„Az idei nyílt nap átütő sikert hozott, több mint százan jöttek el, ami majdnem dupla annyi érdeklődőt jelent, mint a tavalyi nyílt nap esetében. A megnövekedett érdeklődés azért is örömteli hír, mert próbáljuk az új képzéseinket is megismertetni, elfogadtatni a jelentkezőkkel és ezek iránt is komoly volt az érdeklődés.” – fejti ki Dr. Szécsi Gábor, a PTE KPVK dékánja.

A leendők hallgatók tehát nem csak a régi képzésekre voltak kíváncsiak, de az agrárképzésre és az új kultúratudomány, társadalomtudomány területén meghirdetett képzésekre is. Az érdeklődő fiatalok mellett a szülők is nagy létszámban vettek részt a nyílt napon.

Az alkotóműhelybe az első alkalommal nyerhettek idén bepillantást

Újdonság volt, hogy a leendő hallgatók belekóstolhattak különböző képzési területekbe, kísérletekkel ismerkedhettek meg, az alkotóműhelyekbe nyerhettek bepillantást és különböző területekről hallhattak előadásokat.