2021 őszén is megrendezésre kerül Bonyhádon a Völgységi Könyvfesztivál, amely csak a könyvekről szól. Ahogyan azt minden évben megszokhattuk, az esemény 2001-es indulása óta, kulturális programok teljes színes kavalkádjára számíthatunk idén is.

Elfoglaltságok kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A Könyvfesztivál három napos lesz, augusztus 10-12-ig tart. Pénteken 15 órától várjuk Bonyhádon a Perczel kertben a látogatókat színes programokkal. Az első napon lesz egy állandó helyszín a gyerekek számára, ami a Kalózkaland játszóház nevet kapta. Ezen felül pénteken lesznek még a köszöntők és „A könyvtárért, a kultúráért”-díj átadása, ezután pedig író-olvasó találkozó Szántó Dániellel.

Érdekes előadások szombaton

A második napon,szombaton rengeteg programmal készülnek a szervezők, sok egyéb mellett Író-olvasó találkozó Kertész Erzsivel, illetve Kitanics Márk klinikai szakpszichológus előadása „Internet az otthonunkban – Barát vagy ellenség” címmel. Többek között hallhatjuk még Budai Lotti: Háziasszonyok mindennapjai a történelemben, avagy a házimunkák története című előadását, illetve Horror és történelem – Egy szokatlan műfaji párosítás Bíró Szabolcs és Benyák Zoltán: Képtelen történet c. ifjúsági regényének könyvbemutatóját is megnézhetjük.

Az eseményen ezenkívül természetesen számos program várható, amit részletesen megtalálhatsz a Völgységi Könyvfesztivál Facebook oldalán.

 

Kép: facebook.com