Kanye West nem bírta ki, valakivel mindig konfrontálódia kell! A rapper ezúttal nem volt szerelmének, hanem Billie Eilish-nak szólt be, mert úgy érzi, az énekesnő Travis Scott katasztrofális koncertjére utalt legutóbb.

Mint ahogy azt korábban mi is megírtuk, Billie azért állította le atlantai koncertjét, mert észrevette, hogy egy rajongója légzési nehézséggel küzd. Az énekesnő rögtön köldött egy inhalátort az illetőnek, és kijelentette, "vigyáz az övéire és akkor folytatja, amikor a rajongói rendben vannak".
West valamiért úgy érezte, Billie ezzel Travis Scottnak szólt be, és Instagramon követelt bocsánatkérést Billie-től. Kanye elmondása szerint addig nem fog fellépni a Coachella fesztiválon, amíg Eilish elnézést nem kér.

„Ugyan már Billie, imádunk, kérlek kérj bocsánatot Travtől és azoktól a családoktól, akik elveszítették tagjaikat, senki sem akarta, hogy ez történjen. Travnek fogalma sem volt róla, hogy mi történik amikor színpadon volt és nagyon rosszul élte meg azt, ami történt. És igen, Trav velem lesz a Coachellán, de most Billie-nek bocsánatot kell kérnie mielőtt fellépek.”- jelentette ki. 

Az énekesnő így válaszolt:
"Szó szerint soha nem mondtam semmit Travisről. Csak segítettem egy rajongónak."– jelentette ki kommentben.