Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az amerikai énekesnő, színésznő, Sabrina Carpenter (1999) zenéje jellemzően az R&B és a pop elemeit ötvözi, míg témájában az érzelmes, személyes vonalat képviseli. Fiatal kora ellenére mozgalmas és termékeny időszakot tudhat maga mögött. Saját dalainak (Nonsense, Feather) megjelenése mellett Taylor Swift turnéjának résztvevője volt, fellépett a Coachella színpadán és nemrég megjelent 6. stúdióalbumáról (debütálása aug. végén várható) az új dala, mely az Espresso címet kapta – tudhatjuk meg a Musicdaily oldaláról.

Az energikus és fülbemászó popdal -melyet egy franciaországi utazás ihletett-, hamar népszerűvé vált; a kritikusok és a rajongók egyaránt a nyár himnuszaként tartják számon. A trackben Sabrina magát az eszpresszóhoz hasonlítja, utalva az érzékekre gyakorolt élénkítő hatásra, amit egy csésze erős kávé is nyújthat. A retró stílusú videóklip szintén lendületes és színes, tükrözve a dal életteli, pezsgő hangulatát. A popsztár magyarázata szerint a szám arról szól, hogy nem kell véresen komolyan venni a dolgokat (játékos szövege mögött sem kell az élet nagy kérdéseit keresni), hisz a lényeg, hogy érezzük jól magunkat. Sabrina nyilatkozatából megtudhatjuk, hogy kifejezetten szereti és élvezi, hogy az embereknek van humorérzéke és veszik a komolytalanságát. A klip áprilisi megjelenése óta több, mint 63 millió megtekintésnél jár.