A Szekszárdi Sportközpont Nkft. a Szekszárdi Őszi Fesztivál keretében két programot is kínál. Mindkét eseményen vasárnap lehet részt venni családilag, vagy egyénileg.

Bringázz Szekszárd!

Az európai autómentes nap alkalmából szeptember 19-én, vasárnap 9 órai kezdettel ismét egy minden korosztály számára érdekes és hasznos eseményt szervez a Szekszárdi Sportközpont Nkft.: a Bringázz Szekszárd! programot. A Sportközpont ismételt célja a program kapcsán, hogy minél több városlakót ösztönözzön arra, hogy a kerékpárt ne csak sport célzattal használjuk, hanem közlekedési eszközként is a mindennapok során.

A program

A Városi Sportcsarnoktól indulva korosztálytól függetlenül kell megtalálni 5 darab, előre megadott kerékpárbarát pontot a városban. A helyszínen a Bringa Sulinak köszönhetően oktatás és kerékpáros ügyességi feladatok is várják az érdeklődőket.

A Spurkerék Modellező Sportegyesület nyílt napja

Szeptember 19-én, vasárnap 15:00-18:00 között az egyesület sok szeretettel vár mindenkit a nyílt napján szekszárdi pályáján. (7100 Szekszárd, Bern utca 34.) Interaktív bemutatóval és kipróbálási lehetőségekkel várnak minden érdeklődőt!

Tudd meg, kik ők

A Spurkerék Modellező Sportegyesület 2010 júniusában alakult Szekszárdon azzal a céllal, hogy tagjai megfelelő körülmények között, szervezetten tudják űzni ezt a sportot. Az egyesület célja a rádió távirányítású modellezés, mint verseny és szabadidősport mind szélesebb körben történő bemutatása, a fiatalok szabadidejének hasznos kitöltése, a modellezés iránt érdeklődők, kezdő és profi modellezők segítése, támogatása.