Karácsonykor a kórházak az év közbeni támogatás többszörösét kapják a segítő kezektől. Ki mit tud, azzal támogatja az egészségügyi dolgozók, intézmények önzetlen munkáját.

Fonalfigurák, csokoládék és masnis doboz

Számos adomány érkezik Szekszárdon a Tolna Megyei Balassa János Kórházba is. Az intézmény közösségi oldalán számolt be arról, hogy a napokban például a Szekszárdi Gamer Egyesület tagjai is gondoltak a karácsonyukat a kórházban töltő gyerekekre. Az e-sport szakosztály, az adományok karanténidejét is figyelembe véve, jóval karácsony előtt elhozta a legkisebbeknek szánt, gyerekbarát fonalból készült karácsonyi figurákat! 


A paksi Atomenergetikai Múzeum munkatársai ismét segítettek. Mikulás hetében, a Gyermekosztályon és a Szülészeti Osztály újszülött részlegén dolgozó munkatársainknak finomságokkal, apró ajándékokkal kedveskedtek. 

Adományok koordinálása

A kórház igyekszik lehetővé tenni, hogy az adományozók személyesen adhassák át ajándékaikat a kórház munkatársainak, és ezek, a jelenleg szükséges biztonsági előírások betartásával, időben eljussanak azokhoz, akiknek szánták. Kérik a támogatni szándékozókat, tájékozódjanak az adományok koordinálásáról a kórház honlapján!


Fontos!

Adományt kizárólag a menedzsment előzetes értesítésével lehet átadni és átvenni is! Az adományozók a felajanlas@tmkorhaz.hu e-mail címen vehetik fel a kapcsolatot az igazgatósággal.

A járványügyi protokoll betartása miatt fontos az egyeztetés, melyet köszön a kórház vezetősége és kollektívája is.
 

fotó: Tolna Megyei Balassa János Kórház Hivatalos FB oldala