A Szekszárdi Utánpótlás-nevelő Futball Club U11-es csapata két mérkőzésen is megmérette magát januárban. 2022.01.15-én Madocsán jártak a Paksi Sportegyesület szervezésében megtartott tornán, ahol a résztvevő csapatok a Bonyhád, a Dunaföldvár, a Dunaújváros, a Paksi SE, a Tolna és a Szekszárdi UFC voltak.

Eredményeik:

  • Szekszárdi UFC – Tolna 1:5
  • Szekszárdi UFC – Dunaújváros 0:0
  • Szekszárdi UFC – Paksi Se 0:1
  • Szekszárdi UFC – Bonyhád 4:3
  • Szekszárdi UFC – Dunaföldvár 1:1

A szekszárdi csapat legjobbja: Kocsis Bence volt kiemelkedő védőmunkájával

Résztvevő játékosok névsora: Csata Botond, Csata Csaba, Gyöngyösi Gergő, Kiss Bálint, Kocsis Bence, Péter Gergő, Benkő Péter, Bogdán Milán, Kiss Endre, Hoffmann Bence, Manhalt Márton

Bierer Zoltán edző értékelése: „Nem indult jól a torna számunka, Hoffmann Bence és Kiss Endre megsérültek, sajnos egyikük sem tudta már folytatni a játékot, így gyakorlatilag U10-es korosztállyal játszottuk végig a tornát. A játékot tekintve a múlt héthez hasonlóan elégedett voltam, látok vissza olyan játék elemeket amiket gyakorlunk, de természetesen hibák is vannak, amiket a mérkőzések után meg is beszélünk az öltözőben. Az akaratra pedig úgyszintén nem lehetett panasz.

Kocsis Bence mellett még kiemelném a két kapusunkat Csata Botondot és Benkő Pétert, felváltva védtek és segítették egymást, nem hibáztak, fegyelmezettek voltak, bravúrokat mutattak be, a gólokról nem tehettek, illetve megemlíteném még Péter Gergőt és Gyöngyösi Gergőt. Péter Gerinek a védekező munkája volt nagyon hatékony, Gyöngyösi Geri pedig a csapatunk legeredményesebbje lett a maga 4 góljával.”

A csapat végül a negyedik helyen zárta a tornát.

2022.01.22.-én Kecskeméten csatázott a csapat a Messzi István Sportcsarnok??ban, ahol a Ballószög, a Csólyospálos, a Hírös-ÉP és a Kecskeméti LC voltak az ellenfeleik.

Eredményeik a tornán:

  • Szekszárdi UFC – Hírös-ÉP Kecskemét 2:1
  • Szekszárdi UFC – Ballószög 6:0
  • Szekszárdi UFC – Kecskeméti LC 2:3
  • Szekszárdi UFC – Csólyospálos 11:2

A csapat legjobbja: Manhalt Márton volt kreatív játéka miatt, valamint ő lett a torna gólkirálya 8 góllal!

Résztvevő játékosok névsora: Benkő Péter, Bogdán Milán, Hoffmann Bence, Kiss Endre, Kocsis Bence, Manhalt Márton

Bierer Zoltán edző értékelése: „Januárban második teremtornáján szerepelt az U11-es korosztályunk Kecskeméten. Nem jó előjelekkel indultunk útnak, mert az utolsó pillanatban 5 játékosom lett beteg, ők nem tudtak elutazni velünk sajnos, így 6 hadra fogható játékossal játszottuk végig a mérkőzéseket. Az 5 csapatos tornán, körmérkőzések során dőlt el a végső sorrend, 1×20 perces játékidővel. A két kecskeméti csapattal nagyon szoros és izgalmas mérkőzéseket játszottunk. A Kecskeméti LC ellen vívtuk úgymond a döntőt, tudtuk, ha győzünk, vagy döntetlent érünk el, akkor nagyon közel kerülünk ahhoz, hogy akár a tornát is megnyerjük. Egy percen és egy gólon múlt végül a torna győzelmünk. Sajnáltam a srácokat, megérdemelték volna, mert az egész tornán rengeteg helyzetet dolgoztak ki, ügyesen, kreatívan, egymásért küzdve és szinte csere nélkül játszották végig a 80 percet. A csapat legjobbja mellett (Manhalt Márton) kiemelném még Bogdán Milánt és Hoffmann Bencét, Milánt a gólérzékenysége, Bencét pedig a védőmunkája miatt.

Köszönjük a szervezőknek, hogy egy nagyon jól szervezett tornán szerepelhettek játékosaink és egy igazán nagy csarnokban játszhattak, élmény volt mindenkinek!

Gratulálok a csapatnak, Szép volt fiúk!"

A tornát a 2. helyen fejezte be a csapat!

Képek: Szekszárdi Utánpótlás-nevelő Futball Club