Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Sport

Micskó Márk új embereket igazolt át a Szekszárdi UFC női csapatába

Négy támadó és egy védekező játékost igazolt át a közelmúltban a Szekszárdi UFC felnőtt, NB 1-ben szereplő női csapata. Micskó Márk új igazolásaival erősebbé válhatnak a lányok.

BEIMLI KATALIN

Az FC Ajka együttesétől érkezett támadó pozícióra a szekszárdi megkeresésre.

„Ezelőtt Sopronban és Ajkán fociztam, de lehúztam 7 évet Pápán is. Összesen 213 mérkőzésen léptem pályára, melyek során 194 gólt szereztem. Jobb lábas vagyok és támadót játszom. Érdekesség, hogy hátvédként kezdtem a pályafutásomat, aztán szépen lassan mindig előrébb kerültem egy sorral, míg végül ott ragadtam a támadó harmadban. Mindenképp szeretnék stabil kezdője lenni a szekszárdi csapatnak, bízom benne, hogy sok gólt szerzünk az idény során és szép eredményeket érünk el együtt!”

VERKMAN KATA

Kata támadó játékos és a PMFC együtteséből igazolt át az UFC-hez.

„Kaposváron kezdtem a pályafutásom, majd az elmúlt szezont már PMFC-nél töltöttem. Márk megkeresett és úgy döntöttem, hogy belevágok abba a kihívásba, amit felvázolt. Elfogadtam az ajánlatát, így kerültem Szekszárdra. Szélső támadó vagyok, főként jobb lábas, de erőltetem a balosomat is. Biztos, hogy hatalmas kihívás lesz az idei szezon, de szerintem a csapat van olyan szinten, hogy le tudjuk küzdeni az akadályokat.”

NÁDUDVARI ANNA

Ismét egy támadó játékost üdvözölhetünk személyében, aki az ASTRA-ACTIVTEC HFC-ÜLLŐ együttesétől érkezett.

„Szerettem volna csapatot váltani és mindenképpen valamelyik frissen feljutó együttesnél képzeltem el a folytatást. Több helyről is megkerestek, de a Szekszárd ajánlata volt a legmegfelelőbb számomra. Márkkal mindenben megtaláltuk a közös hangot, így kerültem ide. Nagyon sokat játszottam centert, de az utóbbi időben balbekként is bevetésre kerültem. Annak ellenére, hogy jobb lábas vagyok.”

HAJPÁL MELISSZA

Visszatérő csapattaggal bővült a keret személyében, szintén támadó pozícióban focizik.

„Több nagy csapatot is megjártam, fociztam a Ferencvárosban, a Videotonban és az MTK-ban is. Adódott egy ilyen lehetőség, hogy hazatérjek, én pedig éltem vele. Általában jobb szélen szoktam játszani, ami jó dolog, mert pont jobb lábas vagyok. Szeretnék minél jobban bemutatkozni az NB1-ben, remélem sok góllal és gólpasszal tudok majd hozzájárulni a csapat sikereihez. Egyértelmű célunk a bent maradás, ezért mindent el is fogunk követni.”

ROZMIS GABRIELLA

A védekező oldalon is történt erősítés, Gabriella oda érkezett az ASTRA-ACTIVTEC HFC-ÜLLŐ együttesétől.

„A karrieremet a Fradi U17-es gárdájánál kezdtem. Onnan az FTC fiókcsapatához, a Kókához kerültem,  majd a gimi után, mikor egyetemre akartam menni, akkor csatlakoztam az Astrához. Ott lehúztam 5 évet, de úgy gondoltam, hogy egy új kalandra van szükségem. Jobb lábas vagyok és jobb oldali védőként játszottam rengeteget, de amúgy belső védőként kezdtem, így az sem áll tőlem távol. Közel 300 mérkőzés van már a hátam mögött, melyek közül 28 alkalommal gólt is szereztem. Nagyon várom ezt az évet és kíváncsi leszek, hogyan fogunk teljesíteni az NB1-ben. Remélem, hogy minél több sikert érünk el!”

Képek: Szekszárdi UFC