Ha szeretsz mozogni és lételemed a tánc, akkor tudunk egy szuper programot számodra, amely nem csak a mozgás szempontjából tökéletes, de léleképítő is egyben.

Test és lélek egészsége egy mozgásformában

A LEMangURIA holisztikus mozdulatművészet, testtudatos figyelmet igénylő, szabad mozdulatok általi improvizációt alkalmazó táncos módszer. Segít az életvezetésünkben, a cselekedni tanulásban, a belső inspirációk által mozgatott kreatív energiák felszabadításában. Az érzelmi, szellemi, családi, hivatásbeli szerepek, a lélek spirituális folyamatai, az önkifejezés, az ember személyes története, a világ változásai, egyformán fókuszpontban vannak. Célja a mozgáskultúra és a mindennapi mozgás, a tudatosság és egészséges életvezetés közötti kapcsolat feltárása, erősítése, az inspirációkból születő kreatív önkifejezés.

A Mentálhigiénés Műhely szervezi

Ezt a táncformát hozza el városunkba Turányik Júlia, január 29-én, szombaton a Babits Mihály Kulturális Központ Bödő termébe. Ez a program a Mentálhigiénés Műhely új térítésmentes szolgáltatása, amely egyszerre fókuszál a testre és a lélekre.

 

Kép: ncl.hu