Gyűjtést indítottak a megsegítésére

A növekvő költségek és az infláció miatt közel 60 millió forintra emelkedett a szervezet éves költségvetése. Az állami támogatás és a 6 érintett település önkormányzata által nyújtott támogatás azonban sajnos nem fedezi ennek finanszírozását, ezért a Bátaszéki Önkormányzat adománygyűjtő akciót szervezett.

Mindenki segíthet

A lakosság, jogi személyek és jogi személlyel nem rendelkező gazdasági társaságok is segíthetnek. Adományukkal hozzájárulhatnak az eszközpark karbantartásához, új eszközök vásárlásához, a Tűzoltóság létfenntartásához, hogy az érintett 6 település ne maradjon segítő kezek nélkül a bajban.

Fontos a működése

A Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóság 2006. december elsején kezdte meg működését mint Önkéntes Tűzoltóság a Belügyminisztérium fenntartásával és hat támogató önkormányzat támogatásával: Alsónyék, Báta, Bátaapáti, Bátaszék, Mórágy és Pörböly. Feladata az említett területeken történő kárelhárítás, valamint tűzvédelmi felvilágosítást is folytat, így nem csak a baj elhárításában, hanem a megelőzésében is segít.

A felajánlásokat Bátaszék város Önkormányzatának bankszámlájára lehet küldeni. Érdeklődni a 74/591-500, 74/491-958 telefonszámokon lehet.

Fényképek: Bátaszéki Önkormányzati Tűzoltóság facebook oldala