Kezdőlap LIFE MAGAZIN Hírességek

Mindenki Khloe-t akarja!

Tristan Thompson és Lamar Odom is írt Khloe fotója alá, akár össze is veszhettek miatta.

Dacára annak, hogy Khloe Kardashian eddig nem igazán bízhatott korábbi szerelmeiben, két exe is vissza akarja kapni a jelek szerint. A hírességet volt férje, Lamar Odom illetve gyermeke apja, Tristan Thompson is méltatta ugyanazon fotó kapcsán. 

Khloe bikinis képe alatt Lamar egy sor emoji mellett kijelentette, hogy szexinek tartja volt nejét. Ezután Tristan is több emoji segítségével próbálta kifejezni, odavan a lányért. De miután meglátta Lamar írását, így üzent versenytársának:

„Isten visszahozott első alkalommal. Játszadozz, ha akarsz, más eredménnyel”- írta Tristan, amellyel Lamar korábbi, közel halálos túladagolására is gondolhatott. Odom később kitörölte saját kommentjét.

Khloe és Lamar 2009-től 2016-ig voltak házasok, végül a férfi felépülése után mondták ki a válást. A reality-sztár később összejött Tristan Thompsonnal, akitől megszületett kislánya, True. A férfiról azonban kiderült, már Khloe terhessége alatt csalta a hírességet, és később is rendszeresen hűtlen volt hozzá. Többször is összejöttek, legutóbb idén szakítottak.