Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 Kawasakik, Yamahák és az elmaradhatatlan Harley-Davidsonok lepték el Gerjent a hétvégén. A szombaton kora délután tartott, községet átszelő motoros felvonulásra rengetegen látogattak el. A XI. Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozón két napon át élvezhették a motoros életérzést a résztvevők. Az eseményen természetesen nem maradhattak el a koncertek sem. Körülbelül kétezer-kétezer-kétszáz vendéget fogadott a település. Romhányi Károly, a község polgármestere is elárulta, nagyon közel áll hozzá az életstílus.

– Vendégeink, a hozzánk látogatók maradandó élményekkel gazdagodva térhetnek haza, ezzel pedig Gerjen jó hírét is magukkal viszik és öregbítik. Érdemes végigtekinteni a fellépő sátorban helyet foglaló közönségen. Egymás mellett ülnek a kisgyermekek, a szüleik és az igen kemény rock vonalat képviselő zenerajongók. Mindenki találkozhat az elfogadás üzenetével – nyilatkozott a polgármester.

A polgármester is motorra pattant

Gáncs István, Tengelic polgármestere is besorolt Yamaha chopperével a felvonulók közé, este pedig mindenki élvezhette a Pokolgép koncertet.  

 

Kép: facebook.com