Van otthon olyan növényed vagy virágod, ami már kinőtte a lakást és nem tudod hová tenni? Nagyon sok lakásban élő ember találkozik időről időre azzal a problémával városunkban, hogy túl nagyra nőtt cserepes szoba-, vagy kültéri dézsás növényeinek már nincs hely az ingatlanban. Ha te is ezzel a problémával küzdesz és egy jó helyre ajánlanád fel, akkor van egy jó hírünk!

A növények még a betegek arcára is mosolyt csalnak

A Tolna Megyei Balassa János Kórház minden évben azt tapasztalja, hogy sok felajánlás érkezik hozzájuk azzal kapcsolatban, hogy az emberek a nagyra nőtt növényeiket a kórháznak szeretnék adni. Ezen procedúra megkönnyítésére tett közzé az intézmény egy tájékoztatót a közösségi oldalukon. A növények sérülésmentes beszállításáról, majd a kórház épületeiben, az osztályok auláiban való, megfelelő elhelyezéséről, további gondozásáról az intézmény kertészeti osztálya gondoskodik.

Hogyan tudod felajánlani növényeidet?

Ha te is jó kezekben szeretnéd tudni a túl nagyra nőtt növényeidet, akkor további egyeztetés végett keresd fel Spanyol Adrienn kertészeti vezetőt a 0630-1774258 mobilszámon, vagy a spanyol.adrienn@tmkorhaz.hu e-mail címen.

 

Forrás és kép: a Tolna Megyei Balassa János Kórház Facebook oldala