Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mutatjuk a részleteket. Mint arról beszámoltunk a reggeli órákban laleset történt. Egy bordó színű Nissan kisbusz közlekedett Szekszárd irányából Harc felé a 65-ös főúton.

A 2-es kilométerszelvény közelében a jármű vezetője a jeges, csúszós úton elveszítette uralmát a gépkocsi felett, és érintőlegesen a szemből érkező fekete színű Volkswagen Golfnak ütközött.

A Nissan ezt követően továbbsodródott az úton, és nekicsapódott a Volkswagen mögött közlekedő Daciának és a mögötte haladó piros színű Ford kisbusznak is. Ezt követően a Ford a előtte haladó Daciának is nekiütközött.

Több sérült kórházban

Az ütközést követően mind a négy gépjármű árokba csapódott. A balesetben az elsődleges információk szerint négyen súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon újra zavartalan a forgalom.


Három autó ütközött össze a 6-os és a 65-ös főút kereszteződése közelében, Sióagárd térségében. Személyi sérüléses balesetről érkezett bejelentés 2021. december 8-án 7 óra után nem sokkal.

Az eddigi információk szerint három gépkocsi ütközött össze aa 65-ös főúton az 1-es kilométerszelvény közelében ismeretlen körülmények között. Többen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. Kerülni Bonyhád és Zomba felé, a 6-os főúton lehet.