A Tamási Termálfürdő a 2021. november 1-jei tűzeset óta zárva tart. Azóta az illetékesek gőzerővel dolgoznak azon, hogy a fürdő újra kinyithassa kapuit. Ez hamarosan be is következik, igaz, nem az egész terület nyílik majd meg a látogatók előtt.

A termálfürdő január végétől részlegesen újra kinyílik

A fürdő szaunavilága teljes kapacitással (finn szaunák, infra szaunák, fényterápiás szauna, gőzkabin, sószoba, kneipp medencék és hideg vizes csobbanó) fog üzemelni terveink szerint. A fürdő exkluzív szaunamesterei a hét minden napján különleges szauna programokkal, felöntésekkel várják a szaunázni vágyókat. Akik fürdeni szeretnének, a szabadban található 38 fokos termálvizes medence gyógyvizében pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait.

Nem csak felújítások, fejlesztések is tervben vannak

A tűzben megsérült tetőszerkezet állagmegóvását szolgáló ideiglenes helyreállítási munkák hamarosan megkezdődnek. Emellett nemsokára fejlesztési munkák is kezdődnek. A fürdőn jelentős fejlesztésekre pályázott Tamási Város Önkormányzata, aminek előkészítésére támogatást nyertek a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt-től még 2020 decemberében. Tekintettel arra, hogy a fejlesztések érintik a végleges helyreállítással érintett részeket, így a fejlesztési beruházás és a helyreállítás egy időben fog történni.

A termálfürdő várhatóan az idei évben már a korábbi teljes szolgáltatási körrel fogadhatja vendégeit, 2023-tól pedig a fejlesztés során megvalósuló új élményelemekkel!

 

Kép: infostart.hu