Változatlanul jön a segítség a Szekszárdi Kutyamenhely kutyusai javára. Fiáth Szilviék gyűjtenek. Házikóra. Pontosabban arra, hogy valamennyi általuk gondozott kutyusnak jusson új kutyaól.

Saci már örül

Ott jártunkkor Saci volt az első „célpont”, akinek szólt a gyűjtés. Azóta a közösségi poszt szerint már kivívta az emberek szeretetét. Tél előtt neki már van új lakhelye.

„A mai napi adományotok a maradvány 18.000,- Ft-tal együtt fedezi első szülinaposunk, Saci és második szülinaposunk, Szuszó vadiúj kutyaházát is!  Nem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan kell majd előállnunk egy második szülinapossal, de már itt láthatjátok mindkettejük képét rajta a 13 kutyaház-részlettel  ”


Azóta sok víz lefolyt a Dunán…

Íme harmadik szülinaposunk is, Zsuzsi, akinek szintén jutott 13.000,- Ft, amibe belefér két kutyaház-részlet a mai napon befolyt adományotokból, amit Zsuzsi képén 2 házikóval jelöltünk. A nevére vagy "kutyaházrészlet" közleménnyel érkező adományokat most elsősorban az ő kutyaházára fordítjuk, illetve tesszük félre, és jelezzük, amennyiben összegyűlt a teljes 65.000,- Ft a szendvicspanel kutyaházra. Hajrá, Zsuzsi!!!  


 

Mi hiszünk abban, hogy sikerülni fog!