A nehéz helyzetben is vannak, akik kitartanak. A Kaposvári 1.MCM-Diamant Adorján SE június 26-án immáron harmadik alkalommal rendezte meg az 1.MCM-Diamant úszóversenyét, melynek célja kimondottan az utánpótlás sportolók versenyzési lehetőségeinek bővítése, sikerélmény biztosítása.
A klub 1976 óta foglalkozik versenysporttal, mindenkinek lehetőséget adva a vizes sportágak elsajátítására, mint a versenysport – úszás, uszonyos- és búvárúszás, iskolai úszásoktatás, tanmedencés foglakozás, szenior úszás.


 

Az 1.MCM-Diamant úszóversenyt hagyományőrző szándékkal kezdték el szervezni és immár a 3. alkalommal jöhetett létre.

A kaposvári versenyen Szekszárd város úszó egyesülete is képviseltette magát. Kovács Lívia nagy csatában maradt csak alul az aranyéremért való küzdelemben és kétszer is a dobogó második fokára állhatott 50 méteres gyors- és pillangóúszásban. Szentendrei Szaffi 50 méteres gyorsúszásban, és Szabó Dorka száz pillangón bronzérmet szereztek. 

„Sajnos egyesületünk már csak egy-egy olyan versenyzővel rendelkezik, akik még fel tudják venni a versenyt egy-két versenyszámban a régió többi egyesületeinek versenyzőivel, így nagy köszönettel tartozunk gyerekeknek, szülőknek és edzőinknek egyaránt, hogy kitartanak mellettünk a jelenlegi helyzetben is.” 

– nyilatkozta Paszler József, szakosztályvezető.

Gratulálunk a versenyzőknek és további sikereket kívánunk!

fotók: szekszardisport.hu