Az Atomerőmű KSC Szekszárd és az NKA Universitas PEAC összecsapása eldőlt. A szekszárdi lányok tovább viszik a bajnoki alapszakasz veretlen jelzőját, immár a 7. meccset nyerték meg zsinórban. A KSC legjobbja most is Nikolina Milics volt 23 ponttal és 5 lepattanóval.

NŐI KOSÁRLABDA NB1 A-CSOPORT ALAPSZAKASZ, 7. FORDULÓ
ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – NKA UNIVERSITAS PEAC 89-74

MESTERMÉRLEG

Djokics Zseljko:

Az utolsó tíz napban nem edzettünk, csak utaztunk Prága, Győr és Moszkva között. A támadójátékunkkal nem volt probléma, védekezésben a harmadik negyedben játszottunk jól. Gratulálok a PEAC-nak is, nagy harc lesz még ellenük ebben a szezonban.


Csirke Ferenc:

Ha a statisztikát nézem, az első félidőben hat, a harmadik negyedben tizenkettő, az utolsóban nulla büntetőt dobott a Szekszárd. Belefáradtunk a mérkőzésbe, többet faultoltunk, ezek döntöttek. A harmadik negyedet leszámítva nem vallottunk szégyent. Jelen pillanatban nem tartunk még ott, hogy heti kétszer nemzetközi kupában érdekelt ellenféllel szemben negyven percig jól játszunk.

A következő hazai bajnoki mérkőzésre 2021.11.20-án, szombaton kerül sor 18:00 órakor, a VBW CEKK Cegléd ellen, de addig a szekszárdi lányok még megvívnak egy Euroliga csatát is 2021.11.02-án kedden 18.00 órakor a UMMC Jekatyerinburg (RUS) ellen.

Szorítsatok nekik továbbra is!