Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Közélet

Szekszárdi cég főz ezentúl a gyerekekre

Hosszú idő után ismét önkormányzati tulajdonú cég főzi a gyerekek ebédjét Szekszárdon. A Baka István Általános Iskola háromezer, a Gyermeklánc Óvoda kétezer adagos konyhája, illetve a különböző intézményekben lévő összesen 21 darab tálalókonyha a a Szekszárdi Közétkeztetési Kft-hez került.

Megoldható a működés.

A csütörtöki sajtótájékoztatón Bay Attila ügyvezető hangsúlyozta, hogy ezen felül még közel 12 millió forint értékben vettek vissza eszközöket. Azok a dolgozók, akiknek határozatlan idejű munkaszerződésük volt, már az önkormányzat cégénének alkalmazásában állnak. A határozott idejű szerződéssel rendelkező 30 főnek, továbbá az alkalmi munkavállalók közül 13-nak sikerült munkát adni.

Most azon dolgoznak, hogy mindenkinek találjanak feladatot.

Az ügyvezető a célokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a jövőben minőségi ételek készítésére koncentrálnak. Ezzel elsősorban a középiskolás diákokat szeretnék visszacsalogatni.

Ha nem ízlett, elmondhatod

A legnagyobb közösségi oldalon hamarosan létrehoznak egy csoportot, ahol mindenki véleményezheti az elfogyasztott ételeket – mondta Zaják Rita tanácsnok. Az online tér lehetőséget ad a folyamatos minőségellenőrzésre. Kiemelte még, a cég arculatának kialakításánál szintén a közösség véleményére támaszkodtak, ahol korábban a cég emblémájára leadott voksok számítottak. Hozzátette, a szavazókat a tervek szerint vendégül látják majd.

Illusztráció: unsplash.com