2021. augusztus 25-28-án a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei személyesen fogadják az adományokat az INTERSPAR hipermarketben 9-19 óra között.

Adni Öröm! jótékonysági akció

Az Adni Öröm! Tanszergyűjtő akcióban készülő ajándékcsomagok sokgyermekes családok gyermekeinek, családok átmeneti otthonában élő iskolásoknak, árván maradt vagy nevelőszülőknél nevelkedő gyermekeknek könnyítik meg a szeptemberi iskolakezdést. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat ily módon válik közvetítővé egy nagyon fontos találkozásban.

"Segítségre, embertársaink iránti szolidaritásra mindig szükség van. Tudjuk, hogy a felajánlás oda kerül, ahol a legnagyobb szükség van rá. Örömteli, hogy ebben a nehéz helyzetben megtaláltuk azt a megoldást, amellyel segíthetünk. Csaknem harminc éve stratégiai partnerünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, számos kezdeményezésünk közül az egyik legeredményesebb az idén már 25 éves Adni Öröm! jótékonysági adománygyűjtés. Vevőink az évek során számtalanszor adtak tanúbizonyságot önzetlenségükről és segítőkészségükről, ezért bízunk abban, hogy a közreműködésükkel számos rászoruló család és iskolás számára tudunk segítséget nyújtani.”

mondta Maczelka Márk, az áruházlánc kommunikációs vezetője.

A kampány végén a karitatív szervezet a felajánlásokat még az iskolakezdés előtt eljuttatja azokat a nehéz helyzetben lévő családokhoz.

Képek: Magyar Máltai Szeretetszolgálat