2021. augusztus 22-24. között zajlott a 29. Zalakaros Kupa, melyen az U14-es korosztály küzdelmei zajlottak. A csapatot Harsányi Mária edzette, csatáik két győzelemmel és egy vereséggel zajlottak, így a csapat harmadik helyen zárt.

"2021. augusztus 2-án kezdtük az alapozást, vasárnaptól keddig pedig már Zalakaroson vettünk részt a nagykanizsaiak huszonkilencedik alkalommal megrendezett tornáján. Nyolc serdülő csapat vett részt a meghívásos tornán, mi két győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen végeztünk. Erőfelmérőnek jó volt, de rengeteget kell még dolgoznunk, hogy eredményesen szerepeljünk a serdülő mezőnyben.”

– írta Harsányi Mária a KSC weboldalán.

Különdíjban részesítették Nyári Döniz, aki kiegyensúlyozott teljesítményével a csapat legjobbja volt.

Képek: Hencsik László

 

Erica McCall távozik a KSC-től

Erica az elmúlt négy évadot hazánkban, az Atomerőmű KSC Szekszárd együttesében töltötte. Meghatározó tagja volt a győzelmeknek és a csapat, valamint a közönség egyaránt szerette.

"Véget ért 4 gyönyörű év ebben a csodálatos városban és csapatban. Örökké hálás leszek az Atomerőmű KSC Szekszárdnak, Szekszárd városának és a legjobb magyar klub szurkolóinak. Annyi sok szép emléket adtatok nekem. Örökre meg fogom őrizni őket. Szomorúan távozom, de hálás vagyok az előttem álló más lehetőségekért. Készülök a következő utazásra, Törökországban a Besiktas csapatánál”

köszönt el facebook oldalán a szekszárdiaktól az amerikai kosaras.