Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Súlyosan sérült a gyalogos. Sérüléses baleset történt kedden Tamásiban.

Egy lakóház udvarán egy 74 éves tamási férfi személyautójával tolatást végzett. Valószínűleg figyelmetlensége miatt nem vette észre a járműve mögött gyalogló 55 éves, szintén tamási férfit és elütötte. 

A gyalogos a baleset során súlyos sérülést szenvedett, ezért a mentő kórházba szállította. Az ügyben a Tamási Rendőrkapitányság büntető eljárást kezdeményezett.

Elaludhatott a volánnál

Egy 36 éves péri férfi Pécs felé közlekedett személygépkocsival, valószínűleg elaludt. E miatt későn észlelte az előtte haladó kamiont, amit egy 42 éves szolnoki férfi vezetett.

A kocsi kormányát elrántotta, de az ütközést már nem tudta elkerülni, járművével először a teherautó hátuljába hajtott, majd a bal oldali szalagkorlátnak csapódott és az út közepén állt meg.

A személyautó utasa – egy 31 éves péri nő – a baleset során súlyosan megsérült, őt a mentő kórházba szállította. Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság büntetőeljárást kezdeményezett.