Rendezvényt tartott a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Újraindítjuk a gazdaságot – indulnak a 2021-27-es uniós források” névvel.

Az információs portál bemutatása

Az eseményen Dr. György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár az ITM képviselőivel tartott előadást arról, hogy milyen lehetőségek várhatóak az új pályázási intervallumban. Fontos dolog miatt látogatott még városunkba. Nemrég megújult a Vállalkozói információs portál, a vali.hu. Ennek működését mutatta be Dr. György László a rendezvényen megjelent vállalkozók számára.

Támogatások

A gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár elmondta, hogy nagyon fontos lenne, hogy az ország a pénzügyi szabadságra koncentráljon és támaszkodjon, hiszen akkor nem döntheti le semmilyen vészhelyzet az országot, így fontos, hogy a vállalkozók minél előbb jussanak információkhoz és újabb technológiákhoz. Éppen ezért ajánl fel az ország vezetése összesen 70 milliárd forint vállalati képzési támogatást. Dr. György László azt kéri, aki csak tud tájékozódjon és éljen a lehetőségeivel.