Kezdőlap ALISCA Alisca - Közélet

Van egy marha jó képed? Nyerj!

Várják a jelentkezéseket az idei Tarka Fotópályázatra. Téma a szarvasmarha és annak tenyésztése. Bármilyen környezetben és módon megörökíthető a marhája. Ha együtt zajlik az esti tévénézés a mázsás négylábúval, nevezz bátran. Ne tágíts akkor sem, amikor a reggeli kocogáshoz kísér el.

Örökítsd meg! Az első három helyezettet jutalmazzák

A szervezők számolnak a különdíjak lehetőségével. Tíz darab színes vagy fekete-fehér képet várnak elektronikus úton, ami nem korlátozza, hogy a pályamunkák csak digitális géppel készülhetnek. Ha egy sörösdobozzal fényképezel, annyit kell tenned, hogy az alkotásaidat beküldés előtt digitalizálod. A nevezés érvényét nem veszti. A díjnyertes művekből kiállítás nyílik és a szervező Vörösmarty Mihály Művelődési Központ honlapján jelennek meg.

Kell ennél több?

A Magyartarka Tenyésztők Egyesülete a nekik tetsző fotókból vásárolhatnak, így a csíz pillanatát megörökítő képkocka szakmai berkekben még nagyobb elismerésnek örvendhet.

További tudnivalók

Van idő elkapni a megismételhetetlen pillanatot, a beküldési határidő július 8. A kiállítást a díjkiosztóval együtt a képek zsűrizése után augusztus 7-én nyitják meg a művelődési házban. A jelentkezéshez szükséges űrlap letöltéséért és a további feltételek itt lehet megismerni.